Un Llit confortable no solament té a veure amb l’acolliment i la comoditat del matalàs. La qualitat del descans passa per protegir-ho amb materials naturals, insonoros i còmodes com el propi matalàs.

Protectors

Un bon descans passa també per tenir el protector de matalàs adequat. Tenir un matalàs de qualitat de res serveix si el protector està plastificat i dóna calor. Hi ha protectors impermeables que ni fan soroll ni donen calor, els hi ha 100% naturals, molt absorbents i també termoreguladors, que ens ajuden a no tenir calor mentre dormim. En qualsevol cas un bon protector ens ajudarà a potenciar les virtuts del nostre matalàs.

Roba de llit

La serenitat de l’habitació, el seu estil i la classe que vulguis transmetre, només s’aconsegueixen amb una bona elecció de la decoració que vestirà el teu llit. Pots triar roba de llit i fonguis nòrdiques amb materials nobles com el cotó, la seda o el caixmir i amb dissenys més clàssics o mes atrevits depenent de l’estil amb el qual vulguis impregnar una estada tan especial i entranyable com és el dormitori de la teva casa.