Dormir bé és possible si el nostre matalàs s’adapta perfectament a la nostra fisonomia, per això, triar un suport encertat com els quals presentem, es tradueix en un descans plaent.

Molls ensacats

Els molls ensacats són independents, proporcionen una calidesa instantània i un confort ergonòmic molt elevat. Aquestes bones característiques, juntament amb una independència real, entre els moviments dels durmientes i una ventilació notablement superior a qualsevol altre tipus de matalàs, aconsegueixen que el poder descansar realment ben sigui alguna cosa molt fàcil.

Viscoelástica

És un material absolutament flexible i amb gran poder per adaptar-se a la forma dels durmientes, dibuixant la seva figura com si d’un motlle de guix es tractés. Encara que no és un material massa transpirable, té altres virtuts com són l’alleujament de la pressió i la reducció dels moviments mentre dormim pel que es pot aconseguir un veritable somni reparador.

Làtex

És un producte natural i s’adapta a la nostra figura com no hi ha un altre. És insonoro, atérmico i higiènic i descompon bacteris i floridura de manera natural. En el cas del làtex Talalay és, a més, doblement transpirable gràcies a les seves cèl·lules més obertes i de major grandària pel que l’aire circula molt fàcilment, mantenint el matalàs permanentment ventilat i sec.